Cmepius

Spletna tržnica eTwinning Slovaška-Slovenija

3 novembra, 2020

Vabljeni na mednarodno spletno tržnico, ki bo namenjena iskanju projektnih partnerjev in prijavi ekološko obarvanih projektov eTwinning. Na decembrskem dogodku bodo sodelovali učitelji iz Slovenije in Slovaške. Na dogodek vabljeni tako tisti, ki že imate izdelano projektno idejo kot tudi tisti, ki bi se že osnovanemu projektu priključili.

 

Kdaj? 1. 12. 2020 ob 18h.

Kdo? Učitelji osnovnih šol, vseh predmetnih področji, starost otrok 10-15 let.

Kje? Dogodek eTwinning Live: »Partner Finding Fair: Green eTwinning«. Prijave sprejemamo do 25. 11. 2020. Navodila za vstop v video konferenco prejmete v tednu med 25. – 27. 11. 2020.

Jezik? Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.

Prijava? Pogoj sodelovanja na spletnem seminarju je predhodna spletna prijava. Prijavo nadete tukaj.

 

Vse zainteresirane učitelje, ki že imate projektno idejo, ki se navezuje na okoljevarstvene teme (npr. podnebne spremembe, recikliranje…) in iščete projektne partnerje, ki bi se vam pridružili, vabimo, da se aktivno udeležite spletnega srečanja in na dogodku predstavite vašo projektno idejo. eTwinnerji, ki želite aktivno sodelovati s predstavitvijo, to označite v prijavnici. Po prijavi boste prejeli nadaljnja navodila glede priprave predstavitve. Število mest za aktivno udeležbo je omejeno.

Vaša vprašanja glede izvedbe dogodka so dobrodošla na etwinning@cmepius.si.

 

Vabljeni k prijavi,

ekipa eTwinning