Cmepius

Spletna svetovalnica eTwinning za učenje in poučevanje na daljavo

19 marca, 2020
Se soočate s težavami pri vzpostavljanju učenja in poučevanja na daljavo?

Pridružite se nam v spletni svetovalnici eTwinning, kjer vam bodo ambasadorji eTwinning predstavili uporabna orodja za delo na daljavo. Na svetovalnem srečanju so dobrodošla tudi vsa vaša vprašanja povezana s trenutnimi tegobami in izzivi, ki vam jih prinaša šola na daljavo. Ambasadorji eTwinning vam bodo z veseljem svetovali pri iskanju rešitev in možnosti za vzpostavitev učinkovite povezave z vašim razredom. Na srečanjih bomo predstavili orodja kot so: Google Drive, Google Classroom, Google Meet, Meetingwords, Learning apps, Go-Formative, OneDrive, video konferenčni okolji Zoom in JITSI, orodje za izdelavo kvizov Quizizz …

Kdaj in kje?

Svetovalnice bodo potekale 24., 25. in 31. marca ter 1. aprila 2020 ob 20. uri na portalu eTwinning Live (DOGODKI, eTwinning Live). Prijave zbiramo s spletnim obrazcem.

  • Svetovalnica eTwinning za učenje in poučevanje na daljavo, 24. 3. 2020 ob 20h (predstavitev orodij Go-Formative, Google Drive)
  • Svetovalnica eTwinning za učenje in poučevanje na daljavo, 25. 3. 2020 ob 20h (predstavitev orodij oodlü, video konferenčni sistem Jitsi)
  • Svetovalnica eTwinning za učenje in poučevanje na daljavo, 31. 3. 2020 ob 20h
  • Svetovalnica eTwinning za učenje in poučevanje na daljavo, 1. 4. 2020 ob 20h (predstavitev orodij Google classroom, Google meet, Meetingwords, LearningApps)

Vsebine srečanj se ne bodo ponavljale. Vse seminarje bomo snemali in objavili na naši spletni strani.

Vabljeni k udeležbi!

Ekipa eTwinning