Cmepius

Rezultati razpisa E+ KA1 2020

22 aprila, 2020

Veseli nas, da vas lahko ne glede na okoliščine obvestimo o rezultatih razpisa Erasmus+ 2020 za ključni ukrep 1. V sklepih, objavljenih na strani Razpisa 2020 (zavihek “Rezultati”), boste našli informacije o rezultatih za posamezno akcijo, vsi prijavitelji pa bodo v prihodnjih dneh na el. naslov koordinatorja prejeli podrobno povratno informacijo ocenjevalcev. Navadno smo obvestila pošiljali s priporočeno pošto, tokrat zaradi izjemnih okoliščin obvestila prejmejo koordinatorji na el. naslov, ki so ga navedli v prijavnici. El. pošto pričakujte najkasneje do 30. aprila.

Žal nam razpoložljiva sredstva ne omogočajo sofinancirati prav vseh projektov, ki so dosegli prag kakovosti. Upamo, da bo to vseeno vzpodbuda za izboljšanje prijave in izhodišče za prijavo v okviru novega programa.

Odobrenim projektom želimo obilo uspeha pri izvedbi aktivnosti. Vse podrobne informacije torej v el. nabiralniku koordinatorja projekta v prihodnjih dneh. Prav tako pa bodo nekoliko morali počakati prijavitelji projektov mednarodna mobilnost v visokem šolstvu, saj izračuni še niso zaključeni. Upamo, da vas o rezultatih za KA107 obvestimo čim prej v mesecu maju.

Čestitamo!

CMEPIUS