Cmepius

Povabilo na webinarja eTwinning

6 aprila, 2020

Vzgojitelji predšolskih otrok in učitelji prve triade, vabljeni na spletni seminar eTwinning o osnovnih orodjih za delo na daljavo v vrtcih in prvi triadi ter spletno srečanje Teachmeet o učenju in poučevanju na daljavo.

Namen spletnega seminarja »Osnovna sodelovalna orodja za delo na daljavo v vrtcih in prvi triadi«, ki bo potekal v sredo, 8. 4. 2020 ob 20h v videokonferenčnem okolju VOX, je prikaz zelo enostavnih orodji, ki vam lahko olajšajo sodelovalno delo na daljavo s predšolskimi otroci in najmlajšimi učenci. Na seminarju bomo predstavili kako posneti, urediti in objaviti video posnetek na YouTube, kako posneti in objaviti zvok, kako pripraviti in poslati navodila staršem ter socialno omrežje Pinterest kot vir navdiha.

Namen spletnega srečanja »Teachmeet o učenju in poučevanju na daljavo«, ki bo potekalo 15. 4. 2020 ob 20h v videokonferenčnem okolju VOX, je predstavitev primerov dobrih praks s področja uporabe spletnih orodij za učenje in poučevanje na daljavo. Na srečanju bomo predstavili primer uporabe Facebook Skupine, spletne učilnice TwinSpace v namene učenja in poučevanja na daljavo.

Spletna dogodka bosta potekala v videokonferenčni sobi VOX.
Dostop v videokonferenčno sobo bo na voljo ona dan dogodka od 19:30 dalje.
Udeležba na dogodkih je brezplačna.

Prijave zbiramo v spletnem obrazcu.