Cmepius

Obvestilo uporabnikom EPALE

19 marca, 2020

Nova vizualna podoba platforme EPALE

EPALE je v lanskem letu doživel celovito tehnično prenovo, v letošnjem letu pa še vizualno. Platforma je tako odslej vizualno povsem prenovljena in vabi nove in že izkušene uporabnike k brskanju po zanimivih vsebinah, ki jih nudi.

Struktura platforme na preglednejši in prijaznejši način ponuja vse dosedanje vsebine, kot ste jih že vajeni, zato vljudno vabljeni k ogledu prihajajočih dogodkov, iskanju projektnih partnerjev, prav tako pa vas na platformi samo en klik popelje na spletno stran Erasmus+ projektnih rezultatov, kjer najdete vse projekte, ki so bili sofinancirani s strani programov Erasmus+ in Vseživljenjsko učenje.

Zajtrk z EPALE in delavnica Naučimo se posneti in zmontirati kratek video – PRESTAVLJENO

V začetku aprila smo nameravali izvesti dva dogodka, namenjena uporabnikom EPALE, koordinatorjem Erasmus+ projektov in seveda tudi vsem ostalim izobraževalcem odraslih. Oba dogodka bomo izvedli v času, ko se bomo spet lahko srečevali tudi kako drugače, kot le spletno.

Ko bo čas primernejši, vas bomo povabili na Zajtrk z EPALE in na delavnico z naslovom Naučimo se posneti in zmontirati kratek video.

Na Zajtrku z EPALE bo predstavljena platforma in priložnosti, ki jih ta ponuja izobraževalcem odraslih, izvajalcem projektov Erasmus+ in vsem, katerih delo se nanaša na izobraževanje odraslih.

Na delavnici Naučimo se posneti in zmontirati kratek video pa se boste naučili posneti in zmontirati kratek predstavitveni video, s pomočjo katerega boste prispevali k večji vidnosti vaših prispevkov na platformi EPALE ter hkrati na zanimiv način predstavili svojo aktivnost/projekt/organizacijo.