Cmepius

EPALE

Spletna platforma za izobraževanje odraslih v Evropi

Spletna platforma EPALE je večjezična skupnost, namenjena izobraževalcem odraslih. Pripravila ga je Evropska komisija z namenom izboljšanja kakovosti izobraževanja odraslih v Evropi.

Na spletni platformi objavljamo koristne informacije in navodila za vse, ki ste izobraževalci, raziskovalci, akademiki, mentorji, odločevalci, prostovoljci ter vsi tisti, ki imate aktivno vlogo v izobraževanju odraslih v Evropi.

Na spletni platformi EPALE objavljamo najrazličnejše novice o aktualnih vsebinah v izobraževanju odraslih v Sloveniji in tudi drugod po Evropi. Prav tako so na voljo t. i. spletni dnevnik, informacijsko središče z viri, koledar dogodkov in iskalnik partnerjev.
Naš namen je, da na enem mestu dobite čim več vsebin, ki bodo doprinesle h kakovosti vašega dela ter da vas seznanimo z aktualnimi trendi in razvojnimi smernicami izobraževanja odraslih v Sloveniji in drugod po Evropi.

Več o projektu preberite tukaj. Spremljajte objave na naši Facebook strani  in Twitterju EPALE Slovenija.

Objavite vaš prispevek

Delite koristne in kakovostne vsebine tako, da na spletni platformi EPALE predlagate vsebine ali izpolnite ustrezni obrazec in ga pošljite ne epale@cmepius.si.