Cmepius

Kako do nas

Prostori CMEPIUS-a se nahajajo Ob železnici 30a, Ljubljana – Moste, v bližini centra Bauhaus.

Prostori CMEPIUS-a so dostopni gibalno oviranim osebam. V pritličju so na voljo toaletni prostori za gibalno ovirane. Nadstropje je dostopno z dvigalom.

Zemljevid

GPS lokacija:

    • 46°3’37.78″
    • 14°32’13.49″

Z ljubljanske obvoznice (iz Gorenjske, Štajerske in Primorske smeri)
Z obvoznice zavijte na izhodu “Lj-Nove Jarše” in se po Šmartinski cesti peljite proti centru. Na križišču s Kajuhovo cesto zavijte levo.
V križišču Letališke in Kajuhove ceste (pri Petrolovi bencinski črpalki) zavijte desno med Avtohišo Moste in Krismo, po 50m zavijte zopet desno in pojdite naravnost čez železniško progo. Vhod v stavbo se nahaja na vaši levi.

Z avtoceste (iz Dolenjske smeri)
Z avtoceste zavijte na izhodu “Industrijska cona moste” in zavijte po nekaj metrih levo (čez most) na Letališko cesto. Peljite vzdolž Letališke ceste do križišča s Kajuhovo cesto. Na križišču pojdite naravnost med Avtohišo Moste in Krismo, po 50m zavijte zopet desno in pojdite naravnost čez železniško progo. Vhod v stavbo se nahaja na vaši levi.

Iz centra Ljubljane
Iz centra se pripeljite po Zaloški cesti, v križišču s  Kajuhovo ulico zavijte levo. V križišču Letališke in Kajuhove ceste (pri Petrolovi bencinski črpalki) zavijte levo med Avtohišo Moste in Krismo, po 50m zavijte desno in pojdite naravnost čez železniško progo. Vhod v stavbu se nahaja na vaši levi.
Iz centra se pripeljite po Šmartinski cesti in zavijete na Kajuhovo ulico. V križišču Letališke in Kajuhove ceste (pri Petrolovi bencinski črpalki) zavijte desno med Avtohišo Moste in Krismo, po 50m zavijte desno in pojdite naravnost čez železniško progo. Vhod v stavbo se nahaja na vaši levi.

Z mestnim avtobusom iz centra Ljubljane
Peljite se z avtobusom št. 2 (v smeri Nove Jarše) in izstopite na postaji Tovorni kolodvor (od Bavarskega dvorca 13 postaj), ki se nahaja v bližini Bauhaus-a. Prečkajte cesto in zavijte desno med Avtohišo Moste in Krismo, po 50m zavijte desno in pojdite naravnost čez železniško progo. Vhod v stavbo se nahaja na vaši levi.

Street viewvir: https://www.google.si/maps