Cmepius

EZD delavnici v maju in juniju

20 maja, 2020

Pri programu Evropa za državljane ne počivamo. Za vsa smo v prihodnjih mesecih pripravili dve zanimivi delavnici. Pridruži se nam in skupaj razširimo svoja znanja.

PR delavnica – Kreativni pristop pri promociji vašega projekta

Kdaj: sreda, 27. maj 2020, 10. do 12. ure
Kje: spletno
Prijava: spletni obrazec

Kateri so ključni elementi dobre promocije? Kako dosežemo prave ciljne skupine? Kaj je naše ključno sporočilo? Skupaj si bomo ogledali kako ustrezno nasloviti navedena vprašanja ter izmenjali izkušnje s področja promocije in informiranja, ki se dnevno spreminja in zahteva neprestano učenje ter odzivanje na identificirane ciljne skupine. Delali bomo na konkretnih primerih in spoznali različna orodja – družbeni mediji (Facebook, Instagram, YouTube), spletna orodja za pomoč pri oblikovanju vsebin (CANVA), spletne platforme (npr. O-STA), itd.

Zanimivo? Pridruži se nam.

Delavnica Kako do uspešne prijave na programa Evropa za državljane

Kdaj: četrtek, 11. junij 2020, 10. do 12. ure
Kje: spletno
Prijava: spletni obrazec

Delavnica je namenjena predstavnikom upravičenih organizacij (javni organi ali nepridobitne organizacije), z že izdelano projektno idejo. Na delavnici bomo predstavili, na kaj morate biti pozorni, da bo imela vaša projektna prijava več možnosti za uspeh. Spoznali se boste s primeri dobrih praks in razpisno dokumentacijo. Ob spoznavanju z razpisno prijavnico boste aktivno sodelovali in razvijali vaše ideje. Prostor bo za vaša vprašanja, pregled konkretnih prijavnic in priporočila za izboljšave. Delavnico bo izvajala Barbara Možina, ki je sodelovala pri številnih odobrenih projektih EZD.
Delavnico bomo izvedli preko spleta (On-line), zato bomo vsebino in čas prilagodili.