Cmepius

EPALE spletna konferenca

1 oktobra, 2020

6. 7. in 8. oktobra bo na EPALE potekala spletna konferenca, namenjena skupnosti izobraževalcev odraslih v Evropi, ki bo omogočila zelo široko sodelovanje in aktivno udeležbo deležnikov iz cele Evrope.

Namen konference je poglobiti sodelovanje in izmenjavo znanja med deležniki s področja izobraževanja odraslih v Evropi: povezovanje strokovnjakov in odločevalcev s področja, izobraževalcev in ponudnikov izobraževanja, da bomo v tem nemirnem času skupaj oblikovali prihodnost izobraževanja odraslih v Evropi.

Konferenca se bo osredotočala na prednostna področja izobraževanja odraslih, kot je digitalno učenje, vseživljenjsko spopolnjevanje in socialna vključenost z raznolikim naborom ključnih govorcev, panelnih diskusij in interaktivnih delavnic, ki vas bodo spodbudile k deljenju idej. Konferenca, ki jo bo moderirala Tamsin Rose, bo potekala v treh zaporednih dnevih:

 1. dan – 6. oktober – Digital Learning & Skills: Managing change, embracing transformation.
► 2. dan – 7. oktober – Joining forces to provide lifelong upskilling: building stakeholder collaboration
► 3. dan – 8 oktober – Social Inclusion & Democracy: Opportunities for change

Osrednji govorci in panelna razprava vsakega konferenčnega dne bo zasnovana kot javni dogodek, ki se ga boste lahko udeležili preko platforme EPALE in facebook strani EPALE, zato REGISTRACIJA NA DOGODEK NI POTREBNA.

Program konference je na voljo na spletni strani konference.

Vabljeni k sodelovanju!